Dagens Buket - Bestil smukke buketter til dig eller en du holder af.

Handelsbetingelser

Alle priser er inklusiv levering af buketterne.

______

Vi leverer i Storkøbenhavn

Vi leverer i postnumrene 1000-2970. Alle priser er inklusiv levering.

Ønskes der levering til andre postnumre, er du velkommen til at kontakte os - måske vi kan finde en løsning mod ekstra betaling.

______

Forventet leveringstid

Dagens-buket.dk leverer blomster mandag til fredag imellem kl. 08-18.  I weekenden og på helligdage kan der ikke bestilles produkter.

______

Fortrydelsesret.

Vi har desværre haft en del bøvl med vores oprindelige koncept, så har fundet den sikre løsning, der hedder " bestil i dag, og få leveret i morgen" 

Der er ingen fortrydelsesret på bestillingen.

______

Sikkerhed – fortrolighed.

Dagens-buket.dk behandler alle kundeoplysninger fortroligt. Afsenderens og modtagers oplysninger skal være korrekte da vi måske får behov for at komme i kontakt. Dagens-buket.dk videregiver ikke oplysninger til en trediepart.

______

Ingen hjemme…

Hvis modtager ikke er hjemme, prøver vi at ringe til det opgivet telefonnummer for løsning. Og hvis modtager ikke svarer, prøver vi eventuelle naboer, så at den kan stilles i opgang eller foran modtagers dør. Hvis intet af dette lykkedes ,tager vi blomsten med hjem igen og kontakter bestiller af buketten. Den kan så herefter køres ud igen dagen efter mod ekstra betaling på 70kr. Vi gør vores allerbedste for at få leveret hver en buket.

______

Det med småt….

Alle priser og gebyrer er inkl. moms. Vi accepterer flg. kort: Dankort/Visa, Mastercard, Visa Electron, og American Express. Ved kortbetaling hæves beløbet på leveringsdatoen. Dagens-buket.dk garanterer, at en hver blomsterhilsen er frisk ved modtagelsen, at udbringning sker på den ønskede dag og at værdien af blomsterne svarer til det bestilte. Eventuelle reklamationer skal rettes til dagens-buket, Litauen Alle 13, Forretning 1002, 2630 Taastrup E-mail: info@florainder.dk En sådan reklamation skal finde sted senest første hverdag efter leveringsdagen, og vurderingen vil i alle tilfælde bero på varens art og naturlige holdbarhed.